Hírek - Események

Homokra vagy betonra ?
2024.05.08.Wellness Szervíz Székesfehérvár

Régen vitázunk azon hogy a szabadonfelállítható medencéket lehet-e telepíteni fűre , döngölt tajra , térkőre , vagy csak betonlemezre ? Lehet-e süllyeszteni ?

A webáruház feltöltés alatt
2024.04.24.Wellness Szervíz Székesfehérvár

A webáruházban jelenleg feltöltés és próbaüzem zajlik ! Sajnos itt még nem lehet vásárolni ! Rövidesen indulunk ! Addig is lépjen velünk kapcsolatba , vagy regisztráljon  hírlevélért .

Boltnyitás
Boltnyitás
2024.04.22.

Megnyitottunk ! Várjuk szerettetel Székesfehérváron a Távirda út 18 sz alatt ! Nézze meg a videót !


 

Hőszivattyúk karbantartása
Hőszivattyúk karbantartása
2024.04.09.Aquashop
A hőszivattyúk, mint minden gépészeti berendezés, rendszeres időközönként karbantartást igényelnek. De mire is gondolunk pontosan?
- Tisztítsuk meg alaposan a hőszivattyú rácsát és a lamellákat is. A tavasz kezdetén virágzó nyárfa vattapamacsszerű virágai például komolyabb károkat is okozhatnak, a teljesítmény csökkenésről nem is beszélve.
A piszkos rács és lamella következtében megnő a hőszivattyú elektromos áramfelvétele és ez nagyon rossz hatással van a kompresszorra és a ventilátorra egyaránt.
- A hőszivattyú környezetét is rendbe kell tenni, a levegő szabad áramlását elősegítendő. Metsszük meg a bokrokat, vágjuk le a belógó ágakat.
A karbantartás elmaradása nem csak a teljesítmény csökkenését jelentheti, de többletköltségeket is. A nem karbantartott készülékek többletfogyasztása a karbantartási díjaknak akár dupláját is elérhetik.
A tisztításhoz a Grid Soap folyadékot ajánljuk
Nyári beüzemelés !
2024.03.17.Wellness Szervíz Székesfehérvár

Napokon belül berobban a nyár ! 

A medence vizének tisztán tartása .
2023.01.11.FluidraKerex

A medence vizének kezelése , fertőtlenítése , tisztántartása örök harc . Nagyon sol minden minden befolyásolja a víz minőségét , illatát , színét , átláthatóságát . Rengeteg cikk , irodalom jelent meg ezzel kapcsolatban . Én most a FluidraKerex 2023-as árlistájában található Tudástárat osztom meg veletek . Szerintem az egyik legjobban összefoglalt információs anyag a medencék karbantartásával kapcsolatos tudnivalókról . 

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnék értesülni az akciókról.
Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom  

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom